A R I S K O T T I A S

ο 2012 ξεκινώντας την πορεία μας στο χώρο θέσαμε δύο βασικούς στόχους. Πρώτον, την εξασφάλιση του ποιοτικότερου ελληνικού κρέατος και δεύτερον την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Έτσι, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας  προσπαθώντας καθημερινά για την επίτευξη των 2 αυτών στόχων. Έχοντας ως βάση στο σκεπτικό μας ότι η ποιότητα του κρέατος ξεκινάει από την εκτροφή των ζώων φροντίζουμε οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί μας να εφαρμόζουν το μοντέλο της ευημερίας των ζώων. Βρισκόμαστε πάντα σαν αρωγοί δίπλα στους συνεργάτες μας χτίζοντας μέρα με την μέρα μια ειλικρινή συνεργασία. Η συνεργασία αυτή είναι που μας χαρίζει απλόχερα όχι απλά ελληνικό κρέας αλλά ποιοτικό ελληνικό κρέας.

Ένα ακόμη βασικό μέλημα μας ήταν η εξασφάλιση υψηλών προδιαγραφών στην επεξεργασία του κρέατος. Έτσι, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας κρέατος που πληροί  όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις (ISO9001, HACCP)  και φυσικά όλους του κανόνες υγιεινής που απαιτούνται από τους αρμόδιους φορείς. Όλα αυτά γιατί επιθυμούμε να διανέμουμε στην αγορά φρέσκο και ασφαλές κρέας.

Στις «Φάρμες του χωριού μας» χρησιμοποιούμε το καινοτόμο μοντέλο της ελεγχόμενης ποιοτικής διαδρομής ελληνικού κρέατος.
Το μοντέλο αυτό είναι μία ελεγχόμενη αλυσίδα εργασιών, που έχουν σκοπό την τροφοδοσία όλων των σημείων πώλησης με προϊόντα από ελληνικό κρέας, έχοντας εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα τους.
Τοπικοί παραγωγοί μας προμηθεύουν εγγυημένα ποιοτικά προϊόντα που επιλέγονται  με αυστηρά κριτήρια από ελληνικές φάρμες της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας και μεταφέρουμε με σεβασμό τα ζώα σε σφαγεία της Δυτικής Μακεδονίας, προσέχοντας την διαδικασία σφαγής τους. Αμέσως μετά μεταφέρονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της  μεταποιητικής μονάδας κρέατος και παραγωγής κρεατοσκευασμάτων και αλλαντικών. Επεξεργαζόμαστε και τυποποιούμε τα προϊόντα μας έτσι ώστε να φτάσουν σε όλα τα καταστήματα λιανικής.

Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς τους δραστήριους και εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τις ιδέες πράξη. Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχοντας κατακτήσει  όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία φροντίζει καθημερινά για την κατοχύρωση της ποιότητας δίπλα στον παραγωγό καθώς και μέσα στην μονάδα επεξεργασίας κρέατος.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως , έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον φροντίζουμε να εκμεταλλευτούμε την μέχρι τώρα εμπειρία μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας ακολουθώντας την εποχή και προσφέροντας ποικιλία προϊόντων. Αναπτυσσόμαστε καθημερινά σε όλους τους τομείς. Θέτουμε συνετούς και ξεκάθαρους στόχους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωστή συνεργασία και την εμπιστοσύνη του καταναλωτή

Share on

Follow Me

Email: info@kottias.gr
Phone: +30 6986737202